• Virtualizare reala (full virtualization) Dorinta noastra de a evolua continuu Read More
  • Situația de pe piața mondială nu stă pe loc, nici Read More
  • Domenii în Moldova! Vă vom ajuta să alegeți și să Read More
  • Stocare Cloud de date (“in nori”)  este un mod de Read More
  • Serverul special este  un serviciu de arenda sau vinzare a Read More
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Promoţie! Hosting în Republica Moldova! Preţuri revoluţionare! Acum toate preţurile în Lei!

În legătură cu situația actuală pe piață, compania noastră introduce noi, fără  exagerare prețuri revoluționare pentru WEB Hosting. Dar revoluția nu este limitată doar la preț, acum limita există doar la spațiu pe disc. Toate celelalte caracteristici ale pachetelor, și anume, traficul în rețea, numărul de domenii, numărul de baze de date și cutiile poștale nu sunt limitate. În plus, noi lucrăm pe echipament personal, care se află în Republica Moldova, ce însemnă că timpul de acces la resursa D-vostră de Internet va fi minim.

Serviciile Cloud a companiei Fast.MD sunt o abordare inovatoare a tehnologiilor informaționale în Republica Moldova. Proiectul nostru este conceput pentru a face modelul cloud de dezvoltare a industriei IT, ușor de înțeles pentru toată lumea, pentru a permite oamenilor să se bucure pe deplin de toate posibilitățile nelimitate ale "infrastructurii cloud". Mai mult ... 10 motive pentru a utiliza resursele de calcul virtuale.

Datorită gradului ridicat de ordonare a resurselor în cadrul "sistemului cloud" se atinge un grad ridicat de eficiență a resurselor de calcul, astfel încât prețurile pentru serviciile noastre vă vor surprinde placut cu caracterul său democratic.

Scopul principal al tuturor membrilor proiectului nostru - a pune la dispoziția fiecăruia puterea nelimitată a cloud-ului, indiferent de calificare, bunăstarea și viziune.

Serviciile cloudastăzi - sunt o oportunitate de a deschide ușa spre o lume nouă, limitările în care le expune numai omul însuși!

Servere virtuale (VPS) - este primul lucru care vine în minte la menționarea tehnologiilor cloud. Până în prezent, furnizarea acestui serviciu în lume este în stadiu incipient, dar echipa noastră este profund convinsă că, în contextul mai multor decenii resursele virtuale vor înlocui complet pe piață soluțiile de server clasic.

FAST.MD vă permite să utilizați soluţiile unice al celor mai mari corporații, în propriul mediu virtual. La noi puteți obține pentru puțini bani un server virtual complet funcţional bazat pe KVM hypervizor, sistem gestionat OPENQRM, rulează aproape orice sistem de operare cunoscut pentru tine.

În plus, puteți contacta oricând administratorii noștri, care sunt mereu gata pentru a rezolva problemele cele mai complexe și neobișnuite întâlnite în operarea VPS!

Web Hosting care este oferit de FAST.MD nu este doar o părticică de server de la distanță, cum era în infrastructura arhaică de servere a furnizorilor de hosting clasici. Prin achiziționarea web hosting nostru - veți obține o parte din sistemul cloud care este rapid şi fiabil, duplicat în mod repetat și echilibrat. Accesul la datele D-voastră este controlat de sistemul de firewall-uri, protecţia anti-spam este efectuată de sistemul «gray list», iar la dorinţă datele utilizatorului în directoriile sale de lucru și bazele de date pot fi criptate..

Sistemul nostru este echipat cu o capacitate puternică de rezervă de calcul, la toate nivelurile, fără excepție, de la fizică (hardware-ul serverului) până la serviciile de sistem, cum ar fi (MySQL, Apache WEB server, etc.)

În prezent, suntem implicați în construcția celei de a doua unitate de cloud, pe care va fi realizat atât şi rezervarea teritorială a sistemului pentru cazuri de urgență.