Serverul special este  un serviciu de arenda sau vinzare a utilajului fizic, instalat pe platoul centrului de date.Proprietarul de dedicated server  primeste in subordinea sao masina aparte cu dreptul de a o ajusta  la propriile necesitati.In comparatie cu cel virtual, dedicated hosting permite o productivitate si siguranta mai  mare..

 

Serverul fizic special este recomandat pentru aplicare de catre proprietarii portalurilor  corporative supraincarcate, a media –resurselor, a bazelor  mari de date si ai altor situri cu frecventa inalta de vizite. Arenda unui asfel de utilaj costa mai scump decit a unui hosting virtual, dar se compenseaza cu posibilitati mai largi de ajustare a sistemului si independenta absoluta de “vecini” ai hostingului..

Stocare Cloud de date (“in nori”)  este un mod de depozitare-on line, unde datele sunt salvate in multimea  de servere repartizate in retea, care sunt prestate in folosinta clientilor  in majoritate de catre parti terte.. Spre deosebire de modul de pastrare a datelor pe servere speciale proprii, obtinute sau arendate special pentru asa scopuri, numarul sau careva structura interioara a serverului  pentru client  in general ramine nevazuta..

Datele sunt pastrate si prelucrate pe asa numitul nour, care prezinta din punct de vedere al clientului , un sever virtual mare.

Dece noi?

domensNumele de domen astazi prezinta fata activitatii unei persoane pentru miliarde de oameni care intra in reteaua Internet si este natural ca acest nume sa corespunda esentei interioare a produsului persoanei..

Anume pentru asta fast.md si-a pus scopul de a presta  clientilor sai libertate maxima in alegerea internet-numelui activitatii voastre..

Noi va propunem un sir larg de nume, care include toate numele regionale  de domene fara exceptie (ru,md si inca 200 de zone) si natural cele mai populare domene “community” (com, net, biz, et setera).

Noi suntem  reprezentantul oficical pe teritoriul Moldovei al celui mai mare registrator rus NIC.RU. Asta va permite sa nu retraiti referitor la nivelul de accesibilitate si siguranta a numelui vostru de domen..

Cum sa alegi domenul

Web hosting În republica MoldovaSituația de pe piața mondială nu stă pe loc, nici noi. În acest sens, compania noastră este gata sa ofere preturi rezonabile pentru web hosting. Noi nu ne-am limitat numai la un preț rezonabil. Acum caracteristicile pachetelor, și anume, traficul de rețea, numărul de domenii, numărul de baze de date și cutiile poștale nu sunt limitate. Restricție se aplică numai spațiu pe disc. . În plus, noi lucrăm pe echipament personal, care se află în Republica Moldova, ce însemnă că timpul de acces la resursa D-vostră de Internet va fi minim.

Contract de prestare a serviciilor

De exemplu, în prezent, ne ocupăm de introducerea de clustere LOAD-BALANCER în infrastructura noastră de calcul, care va permite distribuţia dinamică sarcinii pe mai multe servere pentru a le utiliza mai eficient. Introducerea acestei tehnologii va permite, de asemenea, să crească în mod dinamic puterea spațiului virtual, fără deconectări în scopuri de reconfigurare, care, la rândul său, va crește durata de funcționare a sistemului.

vps

Ce prezintă VPS/VDS – servere şi cu ce se deosebesc?

Intre VPS si VDS – servere diferente ca atare nu exista, de aceea in continuare se va folosi abreviatura VPS.

VPS este un server virtual, produs in baza serverului fizic de un soft hipervizor. De fapt, prin o astfel de organizare a spatiului de calcul, un singur server fizic este divizat in citeva servere virtuale, care functioneaza ca servere adevarate fizice.

Cumpara

              Domenul:

A selecta:

* preturi pot varia in dependenta de promotii si reduceri ale registratorilor

Domeniu