Pachetele VPS:

SMALL

RAM: 2 Gb
CPU (2,93GHz): 1
Parametrii: 20 GB, SAS10k RAID 10
IP Dedicat (MD): 1

Pe lună: 5 €
Pe an: 50 €
MINI

RAM: 4 Gb
CPU (2,93GHz): 2
Parametrii: 40 GB, SAS10k RAID 10
IP Dedicat (MD): 1

Pe lună: 10 €
Pe an: 100 €
MEDIUM

RAM: 6 Gb
CPU (2,93GHz): 3
Parametrii: 60 GB, SAS10k RAID 10
IP Dedicat (MD): 1

Pe lună: 15 €
Pe an: 150 €
LARGE

RAM: 8 Gb
CPU (2,93GHz): 4
Parametrii: 80 GB, SAS10k RAID 10
IP Dedicat (MD): 1

Pe lună: 20 €
Pe an: 200 €
EXTRA LARGE

RAM: 16 Gb
CPU (2,93GHz): 8
Param.: 160 GB, SAS10k RAID 10
IP Dedicat (MD): 1

Pe lună: 40 €
Pe an: 400 €
 
*Traficul - UNLIMITED
*Tipul de virtualizare - KVM

Opțiuni suplimentare, prețuri Pe lună:

Instalarea sistemului de operare Linux: GRATUIT (la prima conectare)
Instalarea altor sisteme de operare: 4 € - O singură dată
+ 1 GB RAM: 1 €
+ 5 GB HDD: 1 €
+ 1 IP adress: 2 €
+ 5 Gb Backup: 1 €

*trafic - NU LIMITAT!
 

vps

Ce prezintă VPS/VDS – servere şi cu ce se deosebesc?

Intre VPS si VDS – servere diferente ca atare nu exista, de aceea in continuare se va folosi abreviatura VPS.

VPS este un server virtual, produs in baza serverului fizic de un soft hipervizor. De fapt, prin o astfel de organizare a spatiului de calcul, un singur server fizic este divizat in citeva servere virtuale, care functioneaza ca servere adevarate fizice.

Asa abordare permite utilizarea mai eficace a sistemului/resurselor de calcul prin posibilitatea de crestere lenta a utilizarii resurselor. Adica a lua serverul, datorita faptului, ca peste un an numarul de clienti ai lui va creste, acum pur si simplu nu are rost. Puteti sa ne dati un simplu sunet de telefon si sa treceti la un server virtual mai puternic/performant, cind va aparea necesitatea.

VPS este server virtual

VPS este flexibilitate! Deplasind datele voastre in mediul virtual voi nu doar va debarasati de problema administrarii resurselor de server fizice, dar si obtineti protectia unui data-centru professional.Daca anterior penrtru protectia serverelor voastre aviati nevoie de mentinerea unui numar mare de utilaj costisitor, acum obtineti toate astea automat prin cumpararea abonamentului VPS. La solicitarea clientului se presteaza un monitoring centralizat al serverelor ce ii apartin, inclusiv avizarea/instiintarea referitor la situatii exceptionale aparute. Acum toate problemele ce tin de curent electric instabil, internet-conectare de calitate joasa, defectiunile de software si hardware, vor cadea pe umerii specialistilor nostri de calificare inalta.

Prioritatile lucrului in mediul virtual.

  • Leziunile fizice ale serverelor vor afecta minimal softul, adica dupa deteriorarea unui modul de calcul programele automat vor accesa un alt resurs de calcul. In asa mod folosirea tehnologiilor clood (nour) permite separarea softului (programelor) de la hard (aparatura), ce la rindul sau duce la minimizarea influentei defectelor mediului tehnic (aparataj) asupra functionarii soft-serverelor
  • Este posibila organizarea unui system cu fiabilitate inalta si toleranta la erori, folosind investitii mici. De exemplu, cumparind doua masini virtuale, clientul poate comanda clasterizarea FAIL – OVER. Asa organizare a procesului de lucru permite clientului o mentinere a stabilitatii duble la toate nivelele sistemului informational.
  • Este posibila securizarea centralizata antivirus, asa numita Security as a Service
  • Este posibila organizarea salvarii (copierii) de rezerva – centralizate, automate, in regim on-line. Actiunea asta se executa la nivelul discurilor logice virtuale LVM.
  • Se exclud orice cheltuieli pentru organizarea si securizarea infrastructurii in retea.
  • Serverele virtuale permit si economisirea resurselor energetice datorita optimizarii utilizarii lor. Evident ca crearea infrastructurii bine optimizate folosind resursele mici ale serverelor obisnuiti – este imposibila, dar in mediul unui centru mare de date problema poate fi rezolvata real, plus cresterea exponentiala a eficientei in caz de acumulare a resurselor de.
  • Datorita eficacitatii energetice inalte si deservirii centralizate a aparatajului (hardwarului) Centrul de Prelucrare a Datelor devine foarte ecologic. Centralizind resursele voastre de calcul voi pastrati sanatatea proprie si sanatatea copiilor vostri.