Pachete Hosting:

LANDING

 
Pe an: 5 €
HDD: 400 Mb
SSL: FREE
 
 
Comanda
MICRO

Pe lună: 1 €
Pe an: 10 €
HDD: 1 Gb
SSL: FREE
Comanda
MINI

Pe lună: 2 €
Pe an: 14 €
HDD: 3 Gb
SSL: FREE
Comanda
STANDART

Pe lună: 3 €
Pe an: 20 €
HDD: 6 Gb
SSL: FREE
Comanda
BIZ

Pe lună: 4 €
Pe an: 30 €
HDD: 10 Gb
SSL: FREE
Comanda
BIZ LARGE

Pe lună: 6 €
Pe an: 50 €
HDD: 20 Gb
SSL: FREE
Comanda
BIZ EXTRA

Pe lună: 8 €
Pe an: 60 €
HDD: 40 Gb
+ 10 Gb: 1 € luna/ 10 € an
SSL: FREE
Comanda
 

Pentru toate pachete:

domenii: nelimitat
traficul în rețea: nelimitat
Numărul de baze de date: nelimitat
E-mail: nelimitat
utilizatorii FTP: nelimitat
Backup: zilnic!
Instalarea gratuită a cms populare: WordPress, Joomla, Drupal, VamShop, phpBB, Prestashop, TinyCMS, HostCMS, Magento, Moodle, Typo, Zen Cart, …!
 

Web hosting În republica MoldovaSituația de pe piața mondială nu stă pe loc, nici noi. În acest sens, compania noastră este gata sa ofere preturi rezonabile pentru web hosting. Noi nu ne-am limitat numai la un preț rezonabil. Acum caracteristicile pachetelor, și anume, traficul de rețea, numărul de domenii, numărul de baze de date și cutiile poștale nu sunt limitate. Restricție se aplică numai spațiu pe disc. . În plus, noi lucrăm pe echipament personal, care se află în Republica Moldova, ce însemnă că timpul de acces la resursa D-vostră de Internet va fi minim.

Contract de prestare a serviciilor

De exemplu, în prezent, ne ocupăm de introducerea de clustere LOAD-BALANCER în infrastructura noastră de calcul, care va permite distribuţia dinamică sarcinii pe mai multe servere pentru a le utiliza mai eficient. Introducerea acestei tehnologii va permite, de asemenea, să crească în mod dinamic puterea spațiului virtual, fără deconectări în scopuri de reconfigurare, care, la rândul său, va crește durata de funcționare a sistemului.

Oferirea găzduirii web, și anume alocarea utilizatorilor a locurilor în spațiul virtual, la prima vedere arata ca o sarcină standard şi banală, dar aceasta este doar la prima vedere. De fapt, furnizarea acestor servicii este asociată cu întreţinerea unei impresionante infrastructuri de ajutor, care, la rândul său, va face funcționarea procesului de găzduire simplu și ușor de înțeles pentru toată lumea. Menţinerea unui server FTP, administrarea mail serverului, Menţinerea și redirecționarea serverelor DNS, controlul funcţionării serverelor de baze de date, este doar o mică parte din problemele nevăzute cu care se confruntă în fiecare zi FAST.MD. Un punct important în acest proces este faptul că clientul nostru ar trebui să poată să-și gestioneze resursele proprii sine stătător. În acest scop, oferim panoul de administrare a spațiului virtual ISP CP. În plus față de caracteristicile de mai sus, vi se va oferi panoul de administrare NIC.FAST.MD, acest panou vă permite să gestionați domeniile dedicate dvs. Un factor important în funcţionarea proiectului dvs. este protecţia împotriva expunerii nedorite a datelor, în afară de soluţiile directe de protecţie, vă puteți planifica o copie de rezervă a spațiului dvs. de găzduire la încheierea contractului cu FAST.MD sau deja în timpul funcționării propriu zise. Procedeul de planificare a copiei de rezervă este un fel de igienă pentru fiecare utilizator al spațiului virtual. Deoarece, să ne protejăm împotriva utilizării accidentale, dar cu un impact nu mai puţin devastator asupra datelor, putem doar prin metode de copiere a datelor periodice preventive într-o zonă sigură, care, la rândul său, sunt păstrate separat de datele operaționale actuale și nu sunt supuse influenței externe.

Dorim să constatăm adiţional modelul de funcționare a serverelor de hosting FAST.MD. Principiul de bază care stă la baza ideologiei de construcție a sistemului nostru de informații este "Duplicate All", și anume rezervăm absolut toate nivelurile sistemului. Totul începe cu dublarea serverelor fizice pe care operează sistemul. Următorul nivel de dublare este fail-over clustering a serverelor virtuale care rulează pe hypervisor KVM. În continuare, trebuie să analizăm nivelul de clustering serverelor de baze de date, această opțiune este pusă în aplicare prin intermediul soluţiilor integrate în MySQL. Clustering a serverelor web Apache este de asemenea realizată prin intermediul soluţiilor integrate, dar are un caracter oarecum diferit. Partea superioară a piramidei este rezervarea serverelor DNS, acesta este cel mai important punct în întregul sistem, deoarece fără o DNS adresare de încredere, toate celelalte servicii nu au nici un sens. Anume prin această abordare în trepte este asigurată o fiabilitate ridicată a sistemului găzduire FAST.MD.

În afară de caracteristicile indicate mai sus ale sistemului nostru de calcul, este de remarcat cea mai importantă – aceasta este infrastructura cloud, iar acest lucru permite să crească în mod constant gama de servicii, cum ar fi, de exemplu, posibilitatea de a plasa pe web hosting-ul dvs. nu numai site-uri web, dar şi aplicaţii web scrise în limbaje de nivel înalt cum ar fi Python sau Ruby. În viitorul apropiat, de exemplu, FAST.MD intenționează să ofere ca opțiune adiţională de găzduire spațiu pentru aplicații construite utilizând bibliotecile Simphony sau Ruby on Rails.

Luând în considerare toate cele de mai sus este clar că principala prioritate a proiectului nostru este calitatea înaltă a serviciilor și utilizarea tehnologiilor avansate din lumea IT pentru a se asigura că clienții noștri sunt mereu pasul cu timpul.